Mon, 27 June 2022 :: Mon, June 27 2022
 
Hjem arrow Projekter arrow Socimma
Hovedmenu
Hjem
Aktiviteter
Projekter
Tidligere projekter
Vistoft Mølle
Links
Kontakt
English
Administrator


Socimma Udskriv E-mail


uvi*2 er i 2004 blevet deltager i projektet SOCIMMA. SOCIMMA (Social integration of immigrants increasing their intercultural knowledge through e-learning environment) støttes af EU - Sokrates Grundtvig 2 programmer.


Projektet  er et  læringspartnerskab med deltagere fra 4 lande. I dette projekt  arbejder vi på at udvikle interkulturel viden og kompetence for udlændinge i e-lærings omgivelser. Projektets formål er at udveksle erfaringer om hvordan interkulturel viden kan styrke udlændinge i deres integration.

Vi er i gang med at udvikle en hjemmeside, hvor udlændinge kan finde nyttig og væsentlig information om de lande, der er medlemmer af projektet: Danmark, Litauen, Slovakiet og Østrig. Fra august 2005 forventer vi at også institutioner fra Polen, Italien og Grækenland deltager.


Se mere om den danske del her og se hele hjemmesiden for projektet - www.socimma.com - som  er under opbygning og vil blive brugt at projektets partnere.

Partnere i projektet i 2004-2005 er uvi*2 fra Danmark,  klsmk fra Litauen , abif fra Østrig og transfer  fra  Slovakiet.